Cookies- og privatlivspolitik

Job-Matrix Consulting ApS

 

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Google Analytics

Med Google Analytics opsamler vi information om antal besøgende på vores hjemmeside, deres geografiske placering, hvilken browser, de bruger og anden tilsvarende typer data.

Læs om Google Analytics brug af oplysninger

YouTube

Vi har indlejret YouTube-videoer på vores side. Når du afspiller en YouTube-video indsamler dens algoritme information om hvor mange gange, videoen er blevet set og anden metrisk data. Hvis du er logget ind på din YouTube konto i browseren, kan det desuden påvirke de videoer, du får anbefalet.

Læs om You Tubes brug af oplysninger

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med du udfylder vores beskedformular, ved oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Øvrig opbevaring og behandling af informationer

Opbevaring af personlig informationer om kursister og deltagere ifm. coaching-sessioner, hjælp til CV og jobsøgning eller Kompasforløb sker på følgende vis:

Analog notater opbevares i aflåst skab.

Digitale notater opbevares på intern harddisk.

Ingen notater, hverken analog eller digitale, videregives til tredjepart uden kursistens eller deltagerens skriftlige samtykke.

Data opbevares kun så længe en session eller forløb vare. Herefter slettes alle analog og digitale informationer om deltageren og deltagerens sags- eller coaching-forløb. Ligeledes slettes eventuel e-mail- og sms-korrespondance relateret til deltageren.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Job-Matrix Consulting ApS

Lindegårdsvej 19

5450 Otterup

Telefon: 23 66 06 03

E-mail: info@job-matrix.dk

VIRKSOMHEDJob-Matrix Consulting ApS
Lindegårdsvej 19, 5450 Otterup, Danmark
info@job-matrix.dk
CVR 38856839
SoMeFølg os

Job-Matrix Consulting ApS | Copyright 2020 | All rights reserved