Jobsøgningsforløb

VI TROR PÅ MENNESKERRessourcer og
potentiale

Vi tror på at mennesker – uanset baggrund, kultur og etnicitet besidder ressourcer, der har en berettigelse og berigende værdi for arbejdsmarked.

Mange der befinder sig udenfor arbejdsmarked, rummer skjulte ressourcer og potentialer, som desværre kun sjældent opdages eller bringes i spil. En konkret og målrettet indsats er helt afgørende for at opnå succes med at få mennesker i arbejde.

Alle har ressourcer,
men ikke alle er bevidst om dem.

Vi hjælper dig
med at synliggøre dine.

Danmark har opbygget en konkret forsknings- og erfaringsbaseret viden indenfor, hvad der virker, når det handler om at bringe folk i beskæftigelse.

Mange kommuner har ikke altid nok fokus på denne viden, hvilket gør det vanskeligt at iværksætte de rette indsatser. Indsatser der skaber målbare resultater for kommunen og ikke mindst den enkelte borger.

https://job-matrix.dk/wp-content/uploads/2020/03/Integration-640x384.jpg

GØR EN FORSKELVi tilbyder

6 ugers forløb
Forsikrede ledige
13 ugers forløb
Personlig jobformidler

TÆNK UD AF BOXENBliv
inspireret

Vi samarbejder blandt andre med en af Danmarks dygtigste og mest inspirerende inden for kropssprog og non-verbal kommunikation.

Når vi siger vi tør udfordre de konventionelle metoder – står vi ved det!

Når vi siger, vi vil gøre en forskel – så mener vi det!

Hvordan gør vi det?

Vi målretter og tilpasser vores kursusforløb, så nærhed, samtaleteknik og mental træning med kursisten, giver den nødvendige tyngde og indhold i forløbet.
På kurserne kommer alle deltagere til at rykke sig, så de mentalt er bedre rustet til at træde ind på arbejdsmarkedet.

Vi stræber hele tiden efter at opfylde vores egne målsætninger og ambitioner, om at levere anderledes, bedre og mere udbytterige kursusforløb til vores kunder og kursister. En bedre oplevelse, end man er vant til.

Som et led i vores bestræbelser, benytter vi os lejlighedsvis af forskellige dygtige eksterne fagpersoner, hvor Jesper utvivlsomt er vores mest kendte ekspert og samarbejdspartner.

Som deltager lærer du at ændre dit mentale udgangspunkt fra negativt til positivt og at bringe dine bedste egenskaber til livs på et splitsekund.

-Jesper Bergstrøm-

VIL DU INSPIRERES ?Kontakt os i dag

Telefon
(+45) 23 66 06 03
Email
info@job-matrix.dk

  VIRKSOMHEDJob-Matrix Consulting ApS
  Lindegårdsvej 19, 5450 Otterup, Danmark
  info@job-matrix.dk
  CVR 38856839
  SoMeFølg os

  Job-Matrix Consulting ApS | Copyright 2020 | All rights reserved